Ontmoet PawStory op Animal Event 2023

Super leuk nieuws: PawStory zal dit jaar aanwezig zijn op Animal Event. Hier kunnen mensen uitgebreid shoppen,we zullen aanwezig zijn met ons volleidge assortiment. Tegen scherpe prijzen! Dus dierenliefhebbers en -eigenaren, maak je klaar voor de editie van 2023 – het grootste dierenfestival van Nederland! Dit evenement vindt plaats van 12 mei tot en met 14 mei 2023 en zal weer een groot succes worden. Het evenement zal plaatsvinden in Hilvarenbeek.

Wat is Animal Event?

Dit is een jaarlijks terugkerend evenement dat zich richt op alle dierenliefhebbers en -eigenaren. Het festival biedt bezoekers de mogelijkheid om kennis te maken met allerlei verschillende diersoorten en de nieuwste trends op het gebied van dierenverzorging en -welzijn te ontdekken. Het festival is erop gericht om bezoekers en hun huisdieren te inspireren, informeren en te vermaken.

Waarom PawStory in 2023 bezoeken?

Dit evenement is een must voor iedereen die van dieren houdt en er meer over wil leren. Het evenement biedt een breed scala aan activiteiten, van workshops en lezingen tot demonstraties en shows. Bezoekers kunnen deelnemen aan activiteiten zoals hondendansen, behendigheidswedstrijden, paardrijden en schapendrijven. Daarnaast kunnen bezoekers ook kennismaken met minder bekende diersoorten, zoals alpaca’s, vogels en reptielen. PawStory zal aanwezig zijn met super gave deals, speciaal voor dit evenement. 

Waar en wanneer is nieuwste editie in 2023?

Animal Event 2023 zal plaatsvinden op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek van 12 mei tot en met 14 mei 2023. De Beekse Bergen is een prachtig natuurgebied met diverse dierenverblijven, waardoor het evenement de perfecte locatie is voor een festival over dierenwelzijn en -verzorging.

Hoe koop ik kaartjes?

Kaartjes zijn online te koop via de website van Animal Event. Er zijn verschillende soorten kaartjes beschikbaar, waaronder dagkaarten en weekendkaarten. Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang tot het evenement. Kaartjes kan je hier kopen. Ben jij erbij?

Charlie op Animal Event